{
Quickbutton

Yritys

Quickbuttonin historia ulottuu 1970-luvun loppupuolelle, ja yrityksen ensimmäiset tuotteet olivat kampanjanappeja. Siitä johtuu myös yrityksen nimi. Siitä lähtien olemme olleet kampanjanappien, nimikylttien ja konferenssikilpien johtava toimittaja, ja tuotteitamme on käytetty tunnettujen tavaramerkkien levittämiseen ympäri maailman.

Quickbutton Badges valmistaa tuotteet omassa tehtaassaan Åsedassa, Ruotsin Smoolannissa.

Tehtaamme tuotantoala on noin 2 000 neliötä,
ja kiinteistöön mahtuvat myös tuotekehitysosasto uusille tuotteille sekä johdon ja hallinnon toimitilat.

Nykyiset omistajat ostivat yrityksen vuonna 2001, ja hieman myöhemmin ostettiin myös kiinteistö, johon toiminnot siirrettiin.

Nykyään Quickbutton on tunnettu yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman nimeämistuotteita asiakkaille kaikkialla Euroopassa ja muissa maissa. Meillä on tytäryhtiöt Suomessa ja Tanskassa sekä paikallisia edustajia useilla merkittävillä markkina-alueilla Euroopassa.

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä useiden tunnettujen suuryritysten kanssa, ja näet tuotteitamme päivittäin esimerkiksi myymälöissä, pankeissa, matkatoimistoissa ja terveyskeskuksissa.

Suomessa ja Tanskassa toiminnasta vastaavat omat tytäryhtiöt. Useimmissa muissa Euroopan maissa Quickbuttonia edustavat edustajat tai jälleenmyyjät.

  • Tuotteiden lukumäärä: {{ cart.count }} st
  • yleinen: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Siirry kassalle